Taco på termos
- Maggy Elva Solberg
- 13. jan.
- 1 min lesing
Oppdatert: 22. mai
Det er enkelt å spise taco på tur, når du kan servere den rett fra en termos! Et godt tips til god lunsj på søndagsturen er å lage litt ekstra taco på fredagskvelden og spare til helgen. Jeg tipper du blir populær hos turfølget ditt.

Ingredienser:
Rester av tacokjøtt
Paprika og rødløk i biter
Mais
Tacosaus
Tortilla lefse
Rømme
Revet ost
Fremgangsmåte:
Hjemme:
Bland kjøttet, grønnsakene og tacosausen, og varm alt sammen i mikrobølgeovnen/kjele.
Hell så den varme blandingen i en mattermos, og pakk med lefse, revet ost og rømme.
På tur:
Fyll lefsen med ønsket mengde kjøttblanding, ost og rømme - og nyt!
Tips:
Osten kan varmes sammen med kjøttet og grønnsakene.
Utstyr:
Mattermos med stor åpning
Bokser eller poser til tilbehøret
Evt. bestikk til tilbehøret
Evt. tallerken