top of page

Taco på termos

  • Maggy Elva Solberg
  • 13. jan.
  • 1 min lesing

Oppdatert: 22. mai

Det er enkelt å spise taco på tur, når du kan servere den rett fra en termos! Et godt tips til god lunsj på søndagsturen er å lage litt ekstra taco på fredagskvelden og spare til helgen. Jeg tipper du blir populær hos turfølget ditt.

Tacokjøtt og grønnsaker helles fra mattermos på tortilla lefse ute i skogen

Ingredienser:

  • Rester av tacokjøtt

  • Paprika og rødløk i biter

  • Mais

  • Tacosaus

  • Tortilla lefse

  • Rømme

  • Revet ost


Fremgangsmåte:

Hjemme:

  1. Bland kjøttet, grønnsakene og tacosausen, og varm alt sammen i mikrobølgeovnen/kjele.

  2. Hell så den varme blandingen i en mattermos, og pakk med lefse, revet ost og rømme.

På tur:

  1. Fyll lefsen med ønsket mengde kjøttblanding, ost og rømme - og nyt!


Tips:

  • Osten kan varmes sammen med kjøttet og grønnsakene.


Utstyr:

  • Mattermos med stor åpning

  • Bokser eller poser til tilbehøret

  • Evt. bestikk til tilbehøret

  • Evt. tallerken


Friluftsmat logo sort på transparent u undertekst.png

© 2025 Friluftsmat

  • Instagram
bottom of page