top of page

Gul smoothie på termos

  • Maggy Elva Solberg
  • 20. apr.
  • 1 min lesing

Denne smoothien var et friskt tilbehør til de påskepannekakene vi i familien pleier å nyte på stranden i løpet av påsken. Smoothien ble med i en termos, og var kald og god da den ble servert, som passet perfekt i den deilige vårsolen.

gul smoothie og appelsinskive oppi stettglass med strand i bakgrunnen

Ingredienser:

  • 245 gram mango frossen

  • 4 dl appelsinjuice med fruktkjøtt

  • 170 gram gresk yoghurt

  • 1 banan

  • Ca. 1 ss akasiehonning

  • Appelsinskiver til pynt


Hvordan lage gul smoothie:

  1. Plasser ingrediensene, minus honningen, i en blender og kjør til alt er godt blandet.

  2. Smak til med akasiehonning, rør inn litt av gangen, til du er fornøyd. Hell over på termos.

  3. Skjær appelsiner i skiver og plasser i tett beholder eller pose.

  4. På tur server kald smoothie i glass og nyt!

Friluftsmat logo sort på transparent u undertekst.png

© 2025 Friluftsmat

  • Instagram
bottom of page