Ostekake med bær - på termos
- Maggy Elva Solberg
- for 8 timer siden
- 1 min lesing
Hva med å servere ostekake på glass som dessert i skogen på 17. mai? Ostekake smaker kjempegodt, og er enkel dessert å servere ute i friluft. Forberedelsene kan du gjøre hjemme, og når dere kommer ut er det bare å montere den lagvis i et glass el.

Ingredienser for 2:
5 Bixit kjeks, eller annen søt kjeks
110 gram kremost naturell
50 gram melis
4 ts sitronsaft
Pisket krem (fra boks)
Blåbær
Bringebær
Jordbær
Hvordan lage ostekake med bær:
Hjemme:
Rør sammen kremost, melis og sitronsaft.
Tilsett pisket krem og vend forsiktig inn. Smak deg frem til hvor mye du vil tilsette - jeg brukte ca. 0,5 boks ferdig pisket krem.
Hell over på mattermos.
Putt kjeks i en pose. Pakk med bær i en boks el.
På tur:
Knus kjeksen ved å slå på posen med termosen (dette steget kan du gjøre hjemme).
Putt kjeksblanding nederst i glasset, fyll med ett lag ostekrem, deretter blåbær, et nytt lag ostekrem, bringebær og topp med litt ostekrem og jordbær.
Pynt med flagg, og nyt!