top of page

Pasta med røkelaks, rosépepper og crème fraîche - digg turmat på primus

  • Maggy Elva Solberg
  • 5. des. 2024
  • 1 min lesing

Rosépepperet er prikken over i-en i denne digge pastaretten. Den er rask å lage på primus, og krever kun noen få ingredienser. Skikkelig digg turmat!

Blå turtallerken med fersk pasta toppet med røkelaks i creme fraiche saus toppet med rosepepper laget på primus

Ingredienser til 1 person:

  • 150 g fersk pasta

  • 100 g røkt løks

  • 3 ss crème fraîche

  • 1 ss rosépepper

  • Salt og pepper

Fremgangsmåte:

  1. Kok opp vann til pastaen. Kok den i et par minutter kortere enn hva som står på pakningen.

  2. Mens pastaen koker skjærer du laksen i små biter.

  3. Ta kjelen av varmen og la pastaen ligge i det varme vannet.

  4. Legg crème fraîche i stekepannen eller i en annen kjele, varm opp og tilsett laksen.

  5. Smak til med salt og pepper.

  6. Hell av vannet på pastaen og legg den over på en tallerken. Hell sausen over og strø deretter over rosépepperet (du kan gjerne knuse det mellom fingrene).

  7. Velbekomme!


Friluftsmat logo sort på transparent u undertekst.png

© 2025 Friluftsmat

  • Instagram
bottom of page