Pasta med røkelaks, rosépepper og crème fraîche - digg turmat på primus
- Maggy Elva Solberg
- 5. des. 2024
- 1 min lesing
Rosépepperet er prikken over i-en i denne digge pastaretten. Den er rask å lage på primus, og krever kun noen få ingredienser. Skikkelig digg turmat!

Ingredienser til 1 person:
150 g fersk pasta
100 g røkt løks
3 ss crème fraîche
1 ss rosépepper
Salt og pepper
Fremgangsmåte:
Kok opp vann til pastaen. Kok den i et par minutter kortere enn hva som står på pakningen.
Mens pastaen koker skjærer du laksen i små biter.
Ta kjelen av varmen og la pastaen ligge i det varme vannet.
Legg crème fraîche i stekepannen eller i en annen kjele, varm opp og tilsett laksen.
Smak til med salt og pepper.
Hell av vannet på pastaen og legg den over på en tallerken. Hell sausen over og strø deretter over rosépepperet (du kan gjerne knuse det mellom fingrene).
Velbekomme!