Toast med brie, honning, eple og ruccula
- Maggy Elva Solberg
- 18. nov. 2024
- 1 min lesing
Oppdatert: for 12 minutter siden
Toast er en super turmat, som kan varmes både på primusen og på bålet. De er en enkel og barnevennlig turmat, som de fleste liker.
Jeg er veldig glad i toast, og som oftest lager jeg den på den tradisjonelle måten, med gulost og skinke. Her fikk jeg lyst til å teste en annen variant, med brie og frukt.
Resultatet ble skikkelig digg; toast med smaken av salt, søtt, syrlig og krydder. Lunsj og dessert i en rett?!

Ingredienser:
Brødskiver
Brie
Eple, gjerne syrlig
Honning
Smør til steking
Fremgangsmåte:
Legg skiver av brie på en brødskive, og hell over honning.
Legg på tynne skiver med eple, topp med ruccula, og legg en brødskive på toppen.
Smør brødskiven med smør, og legg toasten med smørsiden ned i enten et toastjern eller i en stekepanne.
Smør andre siden med smør, og stek over lav varme til osten har smeltet, og begge sider har fått gylden farge. Snu regelmessig. Nyt!