top of page

Kalkunwraps - god og mettende turmat

  • Maggy Elva Solberg
  • 25. nov. 2024
  • 1 min lesing

Oppdatert: 22. mai

Har du rester igjen av kalkun, f.eks. fra Thanksgiving middagen, kan du lage en deilig wraps ute på tur. Alternativt kan du lage den hjemme og ha med som turmat i sekken. God og mettende er wrapsen uansett!

blå turtallerken med wraps som inneholder kalkunkjøtt brie ruccula og tyttebærsyltetøy

Ingredienser:

  • Kalkun, ferdig stekt

  • Wraps

  • Brie

  • Ruccola

  • Tyttebærsyltetøy

  • Salt og pepper


Fremgangsmåte:

  1. Fyll rapsen med ønsket mengde kalkun, wraps, ruccula og syltetøy.

  2. Brett og nyt!

Friluftsmat logo sort på transparent u undertekst.png

© 2025 Friluftsmat

  • Instagram
bottom of page