Pitabrød med falafel, grønnsaker og tzatziki - enkel og rask turmat på primus
- Maggy Elva Solberg
- 7. des. 2024
- 1 min lesing
Pitabrød med falafel, grønnsaker og tzatziki er enkle og rask turmat. Og så smaker det kjempegodt! Pitabrød kan du ta med rett fra butikken, fra fryseren hjemme, eller ha med rester fra gårsdagens middag. På tur kan alle i turfølget putte oppi det fyllet de liker best, og da pleier de fleste å være godt fornøyde ;) Jeg liker godt kontrasten mellom de krydrete falafelene, syrligheten i tzatzikien, og crunchen i de ferske grønnsakene.

Ingredienser:
Pitabrød
Falafel
Tzatziki
Salat
Agurk
Tomat
Paprika
Olje
Fremgangsmåte:
Begynt med å varme pitabrødet i en tørr panne over lav varme til de er gjennomvarme. Legg til side.
Stek falafelkulene i olje i stekepannen over middels varme.
I mellomtiden deler du pitabrødet i to, og legger i grønnsaker og tzatziki.
Når falafelkulene er gjennomvarme legger du de på toppen av pitabrødet og nyter!