Pitabrød med pesto, ost og skinke - digg lunsj på primus
- Maggy Elva Solberg
- 27. nov. 2024
- 1 min lesing
Oppdatert: 4. des. 2024
Digg og enkel lunsj - fyll pitabrødet og varm på primus, eller på bålet. Her testet jeg å fylle pitabrødet med ost, skinke og pesto - som smakte riktig så godt sammen. Men her er det uendelige muligheter for gode smakskombinasjoner, prøv deg frem!

Ingredienser:
Pitabrød
Pesto
Ost
Skinke
Smør
Slik lager du pitabrød med ost, skinke og pesto på tur:
Lag et snitt i ytterkanten av pitabrødet stort nok til å kunne fylle det.
Fyll brødet med ønsket mengde pålegg.
Smelt litt smør i pannen, og stek pitabrødet over medium varme til osten har smeltet.
Nyt!
Tips:
Ta med ustekt pitabrød rett fra butikkhyllen, eller rester som allerede er stekt hjemme - begge deler fungerer helt utmerket!
Legg ost nærmest stekeflaten, så smelter den lettere. Gjerne legg skinken i mellom 2 lag med ost.