Ravioli i soppsaus på bål
- Maggy Elva Solberg
- 18. nov. 2024
- 1 min lesing
Denne pastaretten er veldig enkel å lage, både på primus og på bål. Mild og snill i smaken, med litt tyggemotstand fra pinjekjernene. Den er også super om du skal plukke med deg noe fra matbutikken på vei ut på tur.

Ingredienser per person:
200 gram fersk ravioli med soppfylling
1 Rett i koppen Skogsoppsuppe
Pinjekjerner, ristede
Evt. salt og pepper
Fremgangsmåte:
Kok opp vann i en kjele. Tilsett ravioli og kok etter anvisning på pakken. Behold ca. en kopp av pastavannet i kjelen, og hell ut resten. Tilsett suppeposen i kjelen og rør forsiktig rundt til alt pulveret har løst seg opp, men uten å knuse raviolien. Server toppet med pinjekjerner, og krydder om du har det med.
Tips:
Ta til side litt av pastavannet, før du heller det ut. I tilfelle du ønsker en mer tynnflytende saus.