top of page

Ravioli i soppsaus på bål

  • Maggy Elva Solberg
  • 18. nov. 2024
  • 1 min lesing

Denne pastaretten er veldig enkel å lage, både på primus og på bål. Mild og snill i smaken, med litt tyggemotstand fra pinjekjernene. Den er også super om du skal plukke med deg noe fra matbutikken på vei ut på tur.

grønn turtallerken med kokt soppravioli i soppsaus toppet med pinjekjerner

Ingredienser per person:

  • 200 gram fersk ravioli med soppfylling

  • 1 Rett i koppen Skogsoppsuppe

  • Pinjekjerner, ristede

  • Evt. salt og pepper

 

Fremgangsmåte:

Kok opp vann i en kjele. Tilsett ravioli og kok etter anvisning på pakken. Behold ca. en kopp av pastavannet i kjelen, og hell ut resten. Tilsett suppeposen i kjelen og rør forsiktig rundt til alt pulveret har løst seg opp, men uten å knuse raviolien. Server toppet med pinjekjerner, og krydder om du har det med.

 

Tips:

  • Ta til side litt av pastavannet, før du heller det ut. I tilfelle du ønsker en mer tynnflytende saus.



Friluftsmat logo sort på transparent u undertekst.png

© 2025 Friluftsmat

  • Instagram
bottom of page