top of page

Stekte poteter med kryddersmør og salami på primus

  • Maggy Elva Solberg
  • 17. nov. 2024
  • 1 min lesing

Oppdatert: 18. nov. 2024

Digg restemat! Ta med rester av kokte poteter, og smakstilsetning, og spis et nydelig måltid ute.

Blå turtallerken med poteter salami spisspaprika og vårløk stekt i kryddersmør på primus

Ingredienser:

  • Kokte poteter

  • Salami

  • Kryddersmør

  • Spisspaprika

  • Vårløk

  • Salt og pepper


Fremgangsmåte:

  1. Skjær salamiskivene i biter, og stek over middels varme i en panne et par minutter.

  2. Knus de kokte potetene med en gaffel, og tilsett i pannen, sammen med en del kryddersmør.

  3. Stek i noen minutter, til potetene er gjennomvarme. Rør / snu ofte.

  4. På slutten tilsetter du hakket paprika og vårløk, og lar surre med ca. 1 minutt.

  5. Server og nyt!



Friluftsmat logo sort på transparent u undertekst.png

© 2025 Friluftsmat

  • Instagram
bottom of page