top of page

OnePot couscous med kylling og mango og chili feta

  • Maggy Elva Solberg
  • 5. nov. 2024
  • 1 min lesing

Oppdatert: 24. apr.

Superrask lunsj eller middag med masse god smak. Jeg fant en ny variant av marinert fetaost i butikken, med mango og chili. Den passet godt til den ellers milde retten.


Ingredienser - for 2 personer:

2 dl couscous

2 dl vann

1/2 buljong/fond terning

1 spisspaprika

2 vårløk

200 gram ferdig stekt kylling

Fetaost med mango og chili

Salt og pepper


Fremgangsmåte:

(Hjemme)

  1. Kutt paprika og vårløk i små biter. Mål opp couscous og ta med alt ut på tur.


(På tur)

  1. Varm opp litt olje fra fetaosten i en kjele over svak varme og stek vårløk og paprika til den har blitt myk.

  2. Tilsett vann og buljong og småkok til buljongen har løst seg opp.

  3. Tilsett couscous, rør rundt. Tilsett kyllingen, legg på lokk og vent i ca. 5 minutter.

  4. Rør rundt med gaffel før du tilsetter ønsket mengde fetaost.

  5. Server og nyt!



Friluftsmat logo sort på transparent u undertekst.png

© 2025 Friluftsmat

  • Instagram
bottom of page