top of page

Baguette med brie og honning - digg lunsj på primus

  • Maggy Elva Solberg
  • 16. jan.
  • 1 min lesing

Oppdatert: for 6 timer siden

En skikkelig god snacks, eller luksus-lunsj om du vil. Her brukte jeg rester av baguette fra nyttårsmiddagen, en fin måte å forhindre matsvinn på.

grønn turtallerken med 2 baguetteskiver stekt på primus med varm brie honning og pinjekjerner

Ingredienser:

  • Baguette i skiver

  • Brie

  • Honning

  • Pinjekjerner, ristede

  • Olivenolje til steking


Fremgangsmåte:

  1. Stek skiver av baguette i litt olivenolje til de er gyldne på den ene siden.

  2. Snu de, og legg på skiver av brie på den stekte siden.

  3. Legg på lokk og stek de brødet er gyldent og osten er lun.

  4. Server umiddelbart med honning og dryss av pinjekjerner.



Friluftsmat logo sort på transparent u undertekst.png

© 2025 Friluftsmat

  • Instagram
bottom of page