top of page

Lun fruktsalat med vaniljesaus - på bål

  • Maggy Elva Solberg
  • 10. feb.
  • 1 min lesing

En enkel og god dessert som er kjekk å lage på bål. Her kan dere bruke den frukten dere har og liker. Så la gjestene sette det de ønsker av frukt og evt. krydder og nøtter i sin egen foliepose, så blir alle glade.


Et pluss er at det blir minimalt med oppvask!

barn som sitter ved et bål og spiser lun fruktsalat rett fra alufolie

Forslag til ingredienser:

  • Bananer

  • Epler

  • Appelsin

  • Rosiner

  • Kanel

  • Vaniljesaus

frukt kuttet i biter ligger på alufolie

Hvordan lage lun fruktsalat til dessert på bål:

  1. Skjær opp frukten i biter og båter.

  2. Dryss over litt kanel om du ønsker det.

  3. Legg frukt, og rosiner og nøtter om du vil, på aluminiumsfolie, og brett så vesken ikke renner ut.

  4. Legges pakken på glørne i ca 5-10 min.

  5. Når fruktblandingen har blitt varm, server med vaniljesaus, og spis rett fra folien.


barn som spiser lun fruktsalat rett fra folie

Friluftsmat logo sort på transparent u undertekst.png

© 2025 Friluftsmat

  • Instagram
bottom of page