Lun fruktsalat med vaniljesaus - på bål
- Maggy Elva Solberg
- 10. feb.
- 1 min lesing
En enkel og god dessert som er kjekk å lage på bål. Her kan dere bruke den frukten dere har og liker. Så la gjestene sette det de ønsker av frukt og evt. krydder og nøtter i sin egen foliepose, så blir alle glade.
Et pluss er at det blir minimalt med oppvask!

Forslag til ingredienser:
Bananer
Epler
Appelsin
Rosiner
Kanel
Vaniljesaus

Hvordan lage lun fruktsalat til dessert på bål:
Skjær opp frukten i biter og båter.
Dryss over litt kanel om du ønsker det.
Legg frukt, og rosiner og nøtter om du vil, på aluminiumsfolie, og brett så vesken ikke renner ut.
Legges pakken på glørne i ca 5-10 min.
Når fruktblandingen har blitt varm, server med vaniljesaus, og spis rett fra folien.
