Lun toast med banan og sjokolade - nydelig turdessert
- Maggy Elva Solberg
- 12. jan.
- 1 min lesing
Lun, sprøstekt toast med banan og sjokolade - helt nydelig dessert på tur! Den kan du ha klar i sekken, eller sette sammen i friluft. For så å steke den på primus, stormkjøkken eller over bålet.

Ingredienser - per toast:
2 brødskvier
Nugatti
0,5 banan
Smør
Fremgangsmåte:
Hjemme eller på tur:
Smør Nugatti på begge brødskivene.
Skjær bananen i skiver og legg på en skiven før du legger den andre oppå.
På tur:
På tur smelter du litt smør i pannen over lav til medium varme.
Smør oversiden av en brødskive med smør og legg toasten i stekepannen med smørsiden opp.
Stek til undersiden er gylden før du snur og steker den andre siden. Toasten er klar når begge sider er gyldenbrune og fyllet er lunt. Nyt!
Tips:
Kjele fungerer som lokk, om du kun steker 1 toast av gangen. OBS! den blir varm, så vær forsiktig når du løfter den opp!
Du kan også steke den i toastjern - da ville jeg smurt utsiden av begge brødskivene med smør