Pølsehorn med Siliana og ostepølse
- Maggy Elva Solberg
- 18. mars
- 1 min lesing
Oppdatert: 24. apr.
Jeg ville teste å lage og fryse ned pølsehorn hjemme for å ha matpakken klar når jeg skulle ut på tur. Etter å ha prøvd og feilet landet jeg på at de var enklest å lage med ferdigkjøpt rund og tynn pizzadeig. Og frister mest når jeg velger en smaksrik pølse, som f.eks. Gildes Silianan og ostepølse. Men vel verdt innsatsen på kjøkkenet, digg matpakkemat ble det.

Ingredienser til pølsehorn:
Pizzadeig - rund og tynn utgave
Pølser - Siliana og ost
Rød pizzasaus
Hvordan lage pølsehorn:
Ta pizzadeigen ut av kjøleskapet ca. 10 minutter før.
Sett ovnen på 200 grader.
Rull ut deigen og skjær i trekanter med f.eks. et pizzahjul. Jeg laget mine like brede i toppen som pølsen.
Smør på litt pizzasaus og rull fra den bredeste delen til du har et pølsehorn.
Stek i ovnen i ca. 10-12 minutter eller til de har fått gylden farge.
Avkjøl og legg i fryseren.
Dra ut på tur og nyt ferdiglaget matpakke!
Tips:
For å gjøre pølsehornene mer barnevennlige kan du bruke vanlige grillpølser og evt. tilsette litt ost før du ruller de sammen.
