top of page

Pølsehorn med Siliana og ostepølse

  • Maggy Elva Solberg
  • 18. mars
  • 1 min lesing

Oppdatert: 24. apr.

Jeg ville teste å lage og fryse ned pølsehorn hjemme for å ha matpakken klar når jeg skulle ut på tur. Etter å ha prøvd og feilet landet jeg på at de var enklest å lage med ferdigkjøpt rund og tynn pizzadeig. Og frister mest når jeg velger en smaksrik pølse, som f.eks. Gildes Silianan og ostepølse. Men vel verdt innsatsen på kjøkkenet, digg matpakkemat ble det.

Pølsehorn ferdig stekt

Ingredienser til pølsehorn:

  • Pizzadeig - rund og tynn utgave

  • Pølser - Siliana og ost

  • Rød pizzasaus


Hvordan lage pølsehorn:

  1. Ta pizzadeigen ut av kjøleskapet ca. 10 minutter før.

  2. Sett ovnen på 200 grader.

  3. Rull ut deigen og skjær i trekanter med f.eks. et pizzahjul. Jeg laget mine like brede i toppen som pølsen.

  4. Smør på litt pizzasaus og rull fra den bredeste delen til du har et pølsehorn.

  5. Stek i ovnen i ca. 10-12 minutter eller til de har fått gylden farge.

  6. Avkjøl og legg i fryseren.

  7. Dra ut på tur og nyt ferdiglaget matpakke!

Tips:

  • For å gjøre pølsehornene mer barnevennlige kan du bruke vanlige grillpølser og evt. tilsette litt ost før du ruller de sammen.

grillpølser lomper og pizzasaus oppå pizzadeig klare til å bli pølsehorn
Pølsehorn med grillpølse, pizzasaus og ost


Friluftsmat logo sort på transparent u undertekst.png

© 2025 Friluftsmat

  • Instagram
bottom of page