top of page

Sommersalat

  • Maggy Elva Solberg
  • 28. apr.
  • 1 min lesing

Oppdatert: 22. mai

Denne salaten smaker skikkelig godt! God blanding av sødme, syrlighet og salt. Enkel og god lunsj å ha med på tur, enten du lager den ferdig hjemme eller setter sammen der ute.

salat i en treskål bestikk og serviett ved siden av

Ingredienser:

  • Salatblanding fra pose

  • Ruccula

  • Mozzarellakuler

  • Spekeskinke

  • Jordbær

  • Blåbær

  • Pinjekjerner

  • Basilikum


Evt. tilbehør

  • Kremet balsamico

  • Godt brød

salat med bær i en treskål

Hvordan lage sommersalat:

Hjemme:

  1. Hell av vesken og pakk med mozzarellaballer i en tett boks.

  2. Rens jordbærene og del i to.

  3. Pakk med øvrige ingredienser.

På tur:

  1. Plasser salat i bunnen tallerken, topp med spekeskinke, ost og bær. Dryss over pinjekjerner og evt. balsamico og nyt!



Friluftsmat logo sort på transparent u undertekst.png

© 2025 Friluftsmat

  • Instagram
bottom of page