top of page

Bagels med røkelaks og eggerøre

  • Maggy Elva Solberg
  • 13. mai
  • 1 min lesing

Oppdatert: for 3 døgn siden

Bagels er veldig god nistemat. Et deilig avbrekk fra brødskivene. Fylt med med eggerøre og røkelaks både mettet den godt, og ga masse smak - skikkelig god niste på tur!


Kjøp frosne i butikken - eller bak dine egne. Godt blir det uansett!

bagels med eggerøre røkelaks på bakepapir ute i naturen

Ingredienser til 2 bagels:

  • 2 bagels

  • Ca. 50 gram kremost naturell

  • 100 gram røkelaks

  • 3 egg

  • Smør eller olje til steking

  • Gressløk

  • Salt og pepper


Hvordan lage bagels med røkelaks og eggerøre:

Bagels:

  1. Stek bagels fra frysedisken, eller bak egne (se oppskrift lenger nede på siden)


Eggerøre:

  1. Knekk eggene i en skål og visp sammen med en gaffel. Finhakk gressløk.

  2. Varm opp stekepanne på medium varme med enten smør eller olje oppi. Hell eggeblandingen i pannen og rørstek til nesten er gjennomstekte. Tilsett hakket gressløk halveis i steketiden.


Lag niste:

  1. La eggene hvile i pannen mens du deler bagelsene i to, smører kremost på nederste halvdel og legger på skiver av røkelaks. Topp med eggerøre, krydre med litt pepper og legg på øverste del av bagelsen.

  2. Pakk tett inn i folie el., ta med ut på tur og nyt!


Friluftsmat logo sort på transparent u undertekst.png

© 2025 Friluftsmat

  • Instagram
bottom of page