Bagels med røkelaks og eggerøre
- Maggy Elva Solberg
- 13. mai
- 1 min lesing
Oppdatert: for 3 døgn siden
Bagels er veldig god nistemat. Et deilig avbrekk fra brødskivene. Fylt med med eggerøre og røkelaks både mettet den godt, og ga masse smak - skikkelig god niste på tur!
Kjøp frosne i butikken - eller bak dine egne. Godt blir det uansett!

Ingredienser til 2 bagels:
2 bagels
Ca. 50 gram kremost naturell
100 gram røkelaks
3 egg
Smør eller olje til steking
Gressløk
Salt og pepper
Hvordan lage bagels med røkelaks og eggerøre:
Bagels:
Stek bagels fra frysedisken, eller bak egne (se oppskrift lenger nede på siden)
Eggerøre:
Knekk eggene i en skål og visp sammen med en gaffel. Finhakk gressløk.
Varm opp stekepanne på medium varme med enten smør eller olje oppi. Hell eggeblandingen i pannen og rørstek til nesten er gjennomstekte. Tilsett hakket gressløk halveis i steketiden.
Lag niste:
La eggene hvile i pannen mens du deler bagelsene i to, smører kremost på nederste halvdel og legger på skiver av røkelaks. Topp med eggerøre, krydre med litt pepper og legg på øverste del av bagelsen.
Pakk tett inn i folie el., ta med ut på tur og nyt!